Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marcin Nn robert soltys Mania91 Mrrrrr darek538 agnieszkasz70 (11735 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Wlasnie dla imigrantow z EØS czyli z Polski bedzie lepiej odkad socjalisci przegrali. Gdyz FrP w duchu kapitalizmu chce zamienic muzolskich nierobow gotowych do pobierania socjalu, na pracujace wykwalifikowane robociki z EØS oraz uwolnic tariffavtaler i umozliwic prace na krotkoterminowych umowach. Czyli w koncu kapitalisci tutaj beda mogli zatrudniac pracownisiow na takich zasadach na jakich do tej pory na czarno musieli robic a jak wiadomo zestresowany pracownis myslacy tylko o tym kiedy skattetaten sie pojawi niepracuje tak dobrze jak ten pewny siebie ze robi na bialo

PS. Co do nauczycieli to rzeczywiscie dziwne ze jeszcze niedoczekalismy sie newsa w wiadomosciach ze nauczyciel dostal szalu bojowego i cala klasa skonczyla ponabijana na pale czy cos takiego. Pamietam jak w poprzednim dziesiecioleciu dawno dawno temu gdy jeszcze studiowalem prawo chcialem dorobic na wiecej wodk i zglosilem sie jako lærervikar do Hersleb Ungdomsskole w Oslo (teraz juz nie ma tej placowki bo podobno azbest byl w scianach). Normalnie mialo sie ochote tych malych arabusow razem z malymi norskami ktorzy sie od nich nauczyli wzorcow zachowan powsadzac do przemyslowych mikrofalowek i patrzec jak sie pieka... na szczescie w tej szkole byly nawet takie følgelapper zeby wysylac ich do dyrektora lub inspektora. Kazdego mozna bylo trzy razy wyslac za pierwszym ochrzanial go dyrektor, za drugim ochrzanial dyrektor bardziej i dzwonil do rodzicow delikwenta/delikwentki (czeczenskie kurwy zachowywaly sie czasem gorzej od kolesi, i ekstra czesto podrozowaly do dyrektora i nawet bonusowo z racji przynaleznosci do wrogiej Slowianom nacji) aby mogli tez ochrzanic. A jesli ten sam egzemplarz homo non sapiens trzeba bylo wyslac 3ci raz do dyrektora tego samego dnia to dyrektor stosowal wersje ochrzanu maksymalnego poczym wysylal na reszte dnia do domu przyszlego kryminaliste/prostytutke i wzywal jego/jej rodzicow do szkoly ktorzy zapewne z tego faktu byli raczej mniej szczesliwi niz ich pociecha cieszaca sie wolnym dniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
S.M napisał:...Jest takie powiedzenie,jak ktos ma cos do powiedzenia na każdy temat tzn że w sumie niema do powiedzeni NIC
Bardzo GŁUPIE powiedzenie ...!!!
----
Wymyślone pewnie przez tępych leni , którzy trzymają się tylko jednej profesji którą zdobyli z nadmiernym wysiłkiem i intelektualnym uszczerbkiem ...!!!
---
To takie samo stwierdzenie jak ...
- Pieniądze szczęścia nie dają ...
- Jestem najedzony i mogę z głodnym podyskutować ...
---
W dzisiejszych czasach ogólnego dostępu do wiedzy w Internecie ...!!!
Trzeba być naprawdę Upośledzonym Intelektualnie , by pisać takie bzdury jakie ty reprezentujesz .
---
Pomijam Tu osoby , które akurat mają naprawdę WSZECHSTONNĄ WIEDZĘ , w związku ze swoją , wieloletnią pracą zawodową w różnych branżach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
O to jest mysl specjalne prawo umozliwiajace czasowe probne zatrudnienie pracownikow EØS ktorzy chca nabrac doswiadczenia w pracy w Norwegii i nie wymagaja pensji aby je zdobyc. Swietny pomysl trzeba bedzie przedstawic w partii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Ewa Mirko
(S.M)
Wiking
I właśnie o to mi chodziło GABRIELu, nie zrozumiałeś nic a nic zmojego teksytu !Swoim wywodem potwierdziłeś tylko to o czym pisałam! Proponuje przeczytać całość od samego początku, ale po ilości Twoich postów mogę sądzić iż wraz z JASTA prowadzicie nie zdrową politykę forumowiczów!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
S.M napisał:
I właśnie o to mi chodziło GABRIELu, nie zrozumiałeś nic a nic zmojego teksytu !Swoim wywodem potwierdziłeś tylko to o czym pisałam! Proponuje przeczytać całość od samego początku, ale po ilości Twoich postów mogę sądzić iż wraz z JASTA prowadzicie nie zdrową politykę forumowiczów!!! Reprezentujesz ciężki przypadek , jeżeli czepiasz się ilości napisanych postów .
Znowu z góry klasyfikujesz osobę pod podobnym katem , jak już uczyniłaś wyżej z Jastą ... !
---
dobrze chociaż , że nie czepiasz się Naszych Rodziców jak większość dupków na Tym Forum !!! .
---
Jeżeli czepiasz się Naszej Ilości Postów to co dopiero powiedzieć o Innych Forach gdzie uczestnicy mają po 10-tys postów a nawet więcej .
---
Jako przykład niech posłuży Tu Pani Ewa z wiadomego Forum .
---
Ona też pewnie w twojej ocenie , ma coś z deklem ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Czemu się tak obrażacie wzajemnie i innych forumowiczów. Każdy niech sobie pisze w spokoju. Po co się żołądkować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PeReZ napisał:
Czemu się tak obrażacie wzajemnie i innych forumowiczów. Każdy niech sobie pisze w spokoju. Po co się żołądkować.Pewnie jest to stresowa , pseudo obrona ...
---
Człowiek przychodzi Tutaj i zrzuca z siebie to co w pracy jest nie do pomyślenia ...
---
O taki sobie swoisty prysznic , zmywający cienką warstwę niemocy ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Ewa Mirko
(S.M)
Wiking
Nigdy na nikogo nie napisałam że ma "coś z deklem'' , to nie w moim stylu. Nie mam pojęcia kim jest pani Ewa"z wiadomego " jak twierdzisz forum. Wstawiam posty tylko na temat w którym mam coś do powiedzenia.Jeśli chodzi o JASTA to właśnie ten pan zaczoł od generalizacji i klasyfikacji wszystkich do jednego "wora" dlatego proponowałam GABRIELU przeczytać wszystko od początku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Nie pomyślałem o tym. Nie lepiej na siłownię albo ryby? Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
S.M napisał:
JASTA to właśnie ten pan zaczoł od generalizacji i klasyfikacji wszystkich do jednego "wora" .
a gdzie to ja tak zaczoł
możesz przytoczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok